tag:blogger.com,1999:blog-7526900360969832427.post384496462069494029..comments2023-12-22T09:29:01.052+01:00Comments on Alicja w krainie garów...: Risotto z dymką i cukinią - prosty posiłek na upalny dzieńMałgosiahttp://www.blogger.com/profile/01709965687927447658noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7526900360969832427.post-22123115250447059422015-08-07T22:58:56.251+02:002015-08-07T22:58:56.251+02:00To tak jak ja, też nie lubię rozpaćkanej cukinii :...To tak jak ja, też nie lubię rozpaćkanej cukinii :)<br />Twoje risotto wygląda naprawdę świetnie, lepiej niż moje :) Pozdrawiam Tomku i życzę kolejnych udanych dań :)Małgosiahttps://www.blogger.com/profile/01709965687927447658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7526900360969832427.post-42341986054214158062015-08-06T19:11:33.897+02:002015-08-06T19:11:33.897+02:00Dzisiaj zrobiłem z ryżem arborio. Wyszło przepyszn...Dzisiaj zrobiłem z ryżem arborio. Wyszło przepyszne! A cukinię dałem na 5 minut przed końcem, bo lubię al dente, w przeciwieństwie do ryżu, ten wolę w risotto bardzo miękki. Dzięki za przepis :) http://s7.postimg.org/6b3jlnvkb/IMG_1620_1.jpgTomasznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7526900360969832427.post-24353861821066479092015-08-05T16:10:42.921+02:002015-08-05T16:10:42.921+02:00Po zeszkleniu ryżu, albo - jesli chcesz, żeby się ...Po zeszkleniu ryżu, albo - jesli chcesz, żeby się nie rozpadła - pod koniec gotowania, powiedzmy z przedostatnią porcją płynu.<br />Pozdrawiam :)Małgosiahttps://www.blogger.com/profile/01709965687927447658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7526900360969832427.post-47685455743821592622015-08-04T22:14:36.661+02:002015-08-04T22:14:36.661+02:00Alicja, ciekawy przepis. Niebawem wypróbuję. A w k...Alicja, ciekawy przepis. Niebawem wypróbuję. A w którym momencie dodajesz rzeczoną cukinię? :)Tomasznoreply@blogger.com