Alicja w krainie garów...
Strony bloga:
(Przenieś do…)
Strona główna
Metoda Montignac
▼
piątek, 28 czerwca 2019
Kotleciki z kaszy jaglanej z wędzonym serem i miętą
›
Dzisiejszy obiad sponsoruje... prawie pusta lodówka :) Na ten pomysł wpadłam dziś rano, kiedy zaczęłam się zastanawiać, co by tu wy...
4 komentarze:
sobota, 8 czerwca 2019
najlepsze scones - super łatwe, ekspresowe bułeczki
›
Scones... Może będę trochę przynudzać, bo pewnie już to wiecie, ale przyzwoitość nakazuje, że jakiś wstęp musi być :) ...
niedziela, 10 lutego 2019
Chleb owsiany z ziarnami, na zakwasie
›
Ten chleb powstał przypadkiem, kiedy chciałam wykorzystać nadmiar zakwasu. Przez kilka dni dokarmiałam zakwas, który spędził w lodówce k...
1 komentarz:
poniedziałek, 28 stycznia 2019
Smalec z fasoli ze skwarkami z tofu - pyszny, vegański
›
Nie bardzo podoba mi się nazwa "smalec wegetariański", ale równie mocno nie lubię nazwy "smarowidło". Jednak jako...
wtorek, 15 stycznia 2019
Kotlety ziemniaczane - moje indyjskie smaki :)
›
Moje indyjskie smaki... ♡♡♡ Ciągle żywe, ponieważ zaledwie 4 tygodnie temu temu wróciłam z kolejnej, dwumiesięcznej podróży. Dlat...
czwartek, 10 stycznia 2019
Burrata - z czym to się je
›
Znacie ser burrata? Delikatny, kremowy, aksamitny... nawet nie wiem jak opisać ten smak, bo na myśl pcha się jedno słowo: niebiański. ...
poniedziałek, 7 stycznia 2019
Pasta z żółtej soczewicy z orzechami, suszonymi pomidorami i wędzonym twarogiem
›
Wczorajszy wieczór spędziłam w ulubionej restauracji z przyjaciółkami. Jadłyśmy tam naprawdę dobrą pastę z soczewicy z wędzonym twaro...
niedziela, 23 grudnia 2018
Wigilia i Boże Narodzenie
›
Jakie dania podać na wigilijną wieczerzę? "Co kraj, to obyczaj" i jestem pewna, że każdy z was ma dania, bez których nie wy...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer